WENCHE`S MOTETIPS!

 

God kveld!

Jeg har en Facebook gruppe som heter Wenche`s Motetips. Der viser jeg frem antrekk, og gir inspirasjon innenfor klær/sko/vesker. Det er veldig kjekt med mote, og jeg synes det er kjekt å dele min interesse med dere. Bli gjerne med i gruppen, og se hva jeg kan tilby. Mote har vært så spennende for meg de siste årene, og jeg har tidligere jobbet i klesbransjen i noen år. Så jeg har litt erfaring fra innkjøp, og jeg har plukket med meg en del tips gjennom de årene i bransjen.

Det er jo sånn at min kropp trenger nokså store størrelser, men jeg mener likevel at mine antrekk kan være til inspirasjon for de aller fleste. For det handler aller mest om å kombinere plaggene riktig, og sette farger sammen i fine kombinasjoner. Jeg deler med dere hvilke størrelser jeg bruker i de ulike plaggene, og hvor jeg har kjøpt dem. Så kan dere selv sjekke det ut, dersom det er noe som dere ønsker å ha i deres garderobe.

Alle samme er velkomne til å bli med, og jeg håper denne gruppen kan vokse seg stor etter hvert. Det er kjekt å kose seg med klær og mote, og samtidig være til hjelp for andre der ute. Jeg blir så glad for alle de hyggelige tilbakemeldingene som dere har gitt meg på Facebook. Gøy å vise nye sider ved seg selv, og dele litt mer av det som jeg virkelig er glad i. Det er viktig å kle seg opp i hverdagen, og finne sin egen stil. Jeg forsøker å gjenspeile min personlighet i antrekkene, og blander klassisk og røffere detaljer. Håper vi ses i gruppen!

Klem fra Wenche

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg