WOW, FOR EN FORANDRING!


God kveld!

Jeg har gledet meg så mye til akkurat denne dagen her. Det har seg nemlig sånn, at jeg har tenkt på en ting ganske lenge. Jeg har ikke snakket med noen andre om det, men hatt mange tanker om hva jeg ønsket å gjøre. I dag var dagen kommet, og jeg kom meg av sted til June, min faste frisør. Nå skulle jeg endelig klippe håret mitt, og faktisk endre stilen min. Det lange håret ønsket jeg å bli kvitt, og satset heller på en tøffere stil.

Dette er noe som jeg virkelig mener passer min personlighet. Jeg har alltid likt å ha en litt tøff stil. Og etter noen år med langt hår, så ønsket jeg meg tilbake til kort frisyre. Nå er det gjennomført, og jeg er så fornøyd med min nye stil. Selvsagt er det ganske rart nå i starten, og jeg kvekker litt når jeg ser meg selv i speilet. Men dette er så riktig for meg akkurat nå, og jeg elsker det. Nå kommer jeg til å kunne fikse håret mitt mye kjappere, og jeg trenger ikke være så svett i nakken hele tiden.

Mitt hår er veldig tynt, og derfor har jeg følt at langt hår ble vanskelig. Jeg kunne ikke få festet ulike klemmer eller pynt i det, da det bare skled ut. Og det tok sin tid å få håret tørt. Så det var på tide å kvitte meg med det lange håret. Herlighet så deilig det er å gjøre noe nytt nå!  Jeg føler meg fin og fjong, så det var absolutt vellykket. Nå er jeg litt spent på hva dere synes. Og mine venner blir nok ganske overrasket over denne avgjørelsen.

Det er viktig å ha sin egen stil. Våge å foreta endringer dersom man ikke er helt fornøyd. Jeg elsker å pynte meg, og dette gjør meg bare så godt. Når man føler seg vel, så blir man mer selvsikker og trygg. Så dette kommer til å bli en fin tid, og jeg har en skikkelig god følelse i kropp og sjel. Dersom man ønsker å ta nye steg, så må man faktisk våge å gjøre noe med det selv!

Klem fra Wenche

16 kommentarer

Siste innlegg