hits

Hvorfor akkurat meg?

Jeg sitter her hjemme i joggebukse og slitt genser. Håret er ikke akkurat velstelt, og jeg har droppet sminken. Jeg er sliten. Skikkelig sliten. Jeg har hatt en hvil allerede. Musklene i kroppen verker. Kroppen er ikke på lag med meg i dag. Jeg vet det er en reaksjon på ulike hendelser de siste dagene. Det er ikke farlig. Men det gjør meg litt trist og lei. Jeg kjenner på det å ha så lite overskudd. 

Og da kommer spørsmålet tilbake igjen til meg. Hvorfor måtte det bli sånn for meg? Jeg har så lyst til å være frisk! Jeg har få lyst til å kjenne energien spre seg i kropp og sjel! Jeg ønsker meg pågangsmot i større doser enn jeg har nå! Jeg har jobbet hardt i mange år. Som butikkmedarbeider , butikksjef og selger! Hvor har min duracell energi blitt av? 

Jeg vet det ikke nytter å grave seg ned i slike tanker. Men akkurat i dag skulle jeg gjerne hatt litt av den energien som drev meg før. I dag er det godstolen og hekling som gjennomføres. Jeg håper jeg kommer sterkere tilbake! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Larsen Gundersen

Wenche Larsen Gundersen

40, Mandal

Jeg heter Wenche Larsen Gundersen, er gift og mamma til to prinser! Her kan dere følge meg i min hverdag gjennom oppturer og nedturer! Jeg driver også WeLG foredrag, og deler mine personlige erfaringer med dere! Se www.welgforedrag.com for mer informasjon!

Kategorier

Arkiv